چيستان

مطالب سرگرم كننده خد را مي توانيد در اين قسمت قرار دهيد.

چيستان

ارسالتوسط hosseintdk775 » جمعه می 25, 2007 2:31 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

********** آن چيست كه از سنگ است، ولي از سنگ مي ترسد؟ :?: جواب: شيشه

********** آن چيست قباي زرد در بر دارد *** اندام ظريف چون صنوبر دارد *** زرد است و خوش و معطر آيد به مشام *** تلخ است، ولي طعم چو شكر دارد؟ :?: جواب: ليمو ترش

********** آن چيست كه خودش عريان مي رود، ولي همه را مي پوشاند؟ :?: جواب: سوزن

********** درختي سايه دار و لرزان *** شبيه چتر و محافظ باران :?: جواب: درخت بيد

********** پوست تنم خال خاليه *** شكل و قيافم عاليه *** تو جنگل و تو بيشه *** در كمينم هميشه *** وقتي كه آهو مي بينم *** زور مي پرم از كمينم :?: جواب: پلنگ

********** آن چيست كه گر باز شود لب بگشايد *** همصحبت تو گردد و غم را بزدايد *** او مونس تنهايي تو بوده و باشد ***بر دانش و بر علم تو هر روز فزايد؟ :?: جواب: كتاب

********** اولم اين سر گاو و دومم آن سر گاو، بر سرم چون شاخهاست، توي جنگل كاجهاست. :?: جواب: گوزن

********** ادويه اي خوشرنگم *** با اخم تو مي جنگم *** نام مرا بگوييد *** زرد و طلايي رنگم؟ :?: جواب: زعفران

********** زردم و زبرم، زير زمين معتبرم، كلاه سبزي به سرم، قباي زردي به تنم. :?: جواب: هويج
چهار چيز است كه اگر داري ، غم مخور بر آنچه نداري:
رستگاري و امانتداري و خوش آخلاقي و در غذا خوردن پارسايي.

[align=center]راستگو | اخبار سايت | اسلام | فروشگاه [/align]
جهت همكاري در انجمن، لطفا درخواست خود را از طريق پيام خصوصي به Admin ارسال بكنيد.

فایلهای Rapidshare و Megaupload خود را مستقیم کنید.
آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

محل: راستگو

ارسالتوسط hosseintdk775 » جمعه جون 01, 2007 1:50 am

[align=center]بسم الله الرحمن الرحيم[/align]

********** مثل شبها سياه و تاريكم *** صاحب راههاي باريكم *** نور در داخلم نمي تابد *** جاي من روشني نمي يابد *** سالها جاي مردمان بودم *** محفل گرم اين و آن بودم *** حالا سالهاست متروكم *** لانه مور و خانه غوكم؟ :?: جواب: غار

********** عجايب صنعتي ديدم كه يك پا و دو سر دارد؟ عجايب تر از آن ديدم كه دمي بر كمر دارد؟ :?: جواب: ترازو

********** آن چيست كه قسمت اولش در گلستان است و قسمت دومش رنگ آسمان است. :?: جواب: گلابي

********** آن چيست كه به هوا مي رود، ولي ابر نيست. دست دارد، ولي آدم نيست. :?: جواب: بادبادك

********** گفتم برو به بالا، گفتا نمي توانم، در راه رفتن من، برگشت نيست جانم :?: جواب: رودخانه

********** آن چيست كه هميشه دست به كمر است؟ :?: جواب: سماور

********** نام يكي از فلزها كه اگر آن را بر عكس كنيم، مي كشد؟ :?: جواب: مس

********** مردي سفيد پوس، ولي دارد يك پاي سخت كوش؟ :?: جواب: قارچ

********** آن چيست كه هم نام انسان است و هم نام پرنده؟ :?: جواب: شاهين

********** نام شهري است كه اگر دو حرف اول آن را بر داريم، نام يكي از فصول سال به دست مي آيد؟ :?: جواب: چابهار
آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » پنج شنبه جون 21, 2007 4:30 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

********** نام كشوري است كه اگر حرف اول آن را بر داريم نام بيماري خطرناكي به دست مي آيد؟ :?: جواب: كوبا

********** كدام سوره نام يك ميوه است كه اگر آن را بر عكس كنيم، به معناي قصد و هدف مي شود؟ :?: جواب: تين

********** آن چه وسيله اي است كه آب بيرون آن است و وقتي بر عكس كنيم، آب داخل آن است؟ :?: جواب: ناو

********** سه چشم دارم با يك پا *** ايستاده ام به يكجا *** روشن و خاموش شوم *** به صبح و ظهر و شبها :?: جواب: چراغ راهنما

********** نام كدام حيوان است كه اگر بر عكس شود، گوشه نشين شطرنج مي شود؟ :?: جواب: خر

********** كي ام، چي ام، پا دارم *** يكي نه، هشت تا دارم *** پا نگو، هشت تا بازو *** گشت مي زنم، به هر سو *** پاهاي من دراز است *** رشته به رشته باز است *** حيف كه زبان ندارم *** هيچ استخوان ندارم *** چه جاي گرمي دارم *** پيرهن نرمي دارم *** نه كفش دارم نه جوراب *** راه مي روم توي آب؟ :?: جواب: هشت پا

********** آن چيست كه نه دست دارد، نه پا دارد، اكسيژن هوا دارد؟ :?: جواب: بالن

********** حياط در بسته، اتاق سفيد كرده، قالي زرد پهن كرده؟ :?: جواب: تخم مرغ

********** آن چيست كه مرموز است، رفيق چراغ گردسوز است. در زمستان آتش افروز است. گرميش جهان سوز است. غذايش نفت در شب و روز است. گر زيادي خود خانمانسوز است؟ :?: جواب: بخاري نفتي

********** بافنده كوچك و قشنگي است *** كاشانه او چه جاي تنگي است *** ديواره آن بدون روزن *** اين خانه چه پوشاك قشنگي است؟ :?: جواب: كرم ابريشم
آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » جمعه جون 22, 2007 5:53 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
********** آن چيست كه نام پسر است و اگر اول و دوم آن را برداريم، نام ماهي از سال مي شود؟ :?: جواب: هادي

********** آن كدام ديوار است كه ممكن است بشكند ولي هرگز فرو نمي ريزد؟ :?: جواب: ديوار صوتي

********** آن چيست كه هم در پارك است و هم در زمين فوتبال و هم در باغچه؟ :?: جواب: گل

********** آن چيست كه هم در دهان است و هم نام گلي است؟ :?: جواب: مينا

********** چيست آن رهگذر سه پا، كه كند ما را رهنما، فرق نكند با طلا، اين رهگذر بد صدا؟ :?: جواب: زمان

********** آن چه حيواني است كه اگر سرش را ببريم، لنگ مي شود؟ :?: جواب: پلنگ

********** آن چه شهري است كه اگر حرف اول آن را برداريم، نام يكي از اشكال هندسي است. اگر حرف دوم آن را نيز برداريم، پايتخت كشور ايتالياست؟ :?: جواب: جهرم

********** آن چيست كه در شيراز بيشتر از اصفهان است؟ :?: جواب: نقطه

********** سنگ بالا سنگ، بالا پوست پلنگ، بالا دو سطل روغن، بالا دو شمع روشن، بالا تخت سليمون، بالا بازار ريسمون؟ :?: جواب: صورت انسان

********** آن چيست كه بال دارد و كبوتر نيست، زرد است و زعفران نيست، شاخ دارد و قوچ نيست؟ :?: جواب: زنبور
آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » یک شنبه جون 24, 2007 10:41 am

بسم الله الرحمن الرحيم
********** آن چيست كه بهترين سرگرمي براي زمستان است؟ :?: جواب: كلاه

********** بخشي به معني آب، بخشي ديگر غذا شد، چون گشت اين دو تركيب، ورزش براي ما شد؟ :?: جواب: واترپلو

********** اولم، اول تير است *** دومم، دوم بهمن *** سومم، سوم آذر *** چهارمم، چهارم خرداد *** پنجمم، پنجم ايران؟ :?: جواب: تهران

********** آن چيست كه قسمت اولش، نام حيواني است كه تخم مي گذارد و قسمت دومش، رنگ آسمان است؟ :?: جواب: مرغابي

********** نام تكليف مدرسه است كه اگر آن را برعكس كني، نام جزيره اي مي شود؟ :?: جواب: مشق

********** محل سكونت شاهانم، گر تو خواني از چپ به راستم، ماده سازنده استانم؟ :?: جواب: كاخ

********** از اندام اصلي درختانم، حرف اول را گر ز خود كاهم، از اندام اصلي انسانم؟ :?: جواب: برگ

********** از هر دو طرف نام سوره اي در قرآن؟ :?: جواب: ليل

********** من حيووني نجيبم، توحيوونا عجيبم، گه رام و گه سركشم، جور سواري مي كشم، پاهاي تيز رو دارم، مي خواي بشي سوارم، بگو كه من چي هستم؟ :?: جواب: اسب

********** سلام سلام، بقوبقو *** بدو بپر از لب جو *** پرنده اي خوش خبرم *** ميگن كه من نامه برم *** از دشمني بيزارم *** صلح و صفا ميارم *** آب بده، دانه بده *** به دوستان نامه بده *** از پر و بالم بنويس *** از نوك و خالم بنويس؟ :?: جواب: كبوتر
آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » شنبه جون 30, 2007 3:07 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
********** حشره اي بافنده كه همنام يا سوره اي از قرآن است؟ :?: جواب: عنكبوت

********** آن چيست كه همواره از دور شود پيدا وقتي كه در اطرافش تاريك شود هرجا؟ :?: جواب: ستاره

********** ميوه اي از باغ ايران است، كندن پوستش چه آسان است، مثل ليموست، مثل نارنج است، باب دندان پيرمردان است؟ :?: جواب: نارنگي

********** آن چيست كه كوهستانش كوه ندارد، اقيانوسش آب ندارد، جنگلش هم درخت ندارد؟ :?: جواب: نقشه

********** حرف اولم، اول پياز است *** حرف دومم، اول ساز است *** حرف سوم و چهارمم، آخر هسته *** توي يك صندوق در بسته :?: جواب: پسته

********** من خوشه خوشه هستم، بر روي بوته هستم *** حالا مرا جدا كن، مهماني دستها كن *** آنگاه توي خانه، بردار دانه دانه *** شيريني مرا با دندانت آشنا كن؟ :?: جواب: انگور

********** چيست آنكه هر چيزش، مثل آسمان زيباست، گاه ساكت و آرام، گاه نيز پر غوغاست، مثل آسمان پر موج، مثل آسمان آبيست، آفتاب آن هم؛ گاه، سرخ و زرد و عنابيست؟ :?: جواب: دريا

********** تخته سنگ دارد، سنگ نيست *** چهارپا دارد، گاو نيست *** تخم مي گذارد، مرغ نيست *** اگر گفتي كه چيست؟ :?: جواب: لاك پشت

********** از هر دو طرف نام سوره اي است در قرآن كريم؟ :?: جواب: تبت

********** آن چيست كه تاريك است، ولي با نور تشكيل مي شود؟ :?: جواب: سايه
آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » چهار شنبه جولای 04, 2007 9:47 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
********** اولم اين سر گاو *** دومم آن سر گاو *** سومم آخر روز *** چهارمم، دوم هنوز؟ :?: جواب: گوزن

********** با اينكه شكل گوجه ام، گوجه فرنگي نيستم، كال مرا هرگز نخور، حالا بگو من چيستم؟ :?: جواب: خرمالو

********** نام يكي از ادويه هاست كه قسمت اولش براي تبهكاران است و قسمت دومش نام كشور پر جمعيت است؟ :?: جواب: دارچين

********** چه پرنده اي است كه اگر آن را وارونه كنند، در آب شنا مي كند؟ :?: جواب: زاغ

********** زردم نه زردآلو، سرخم نه شفتالو، در باغ بزرگانم، چاشني غذاهايم؟ :?: جواب: زعفران

********** آن چيست كه پدر و پسر دارند، اما مادر ندارد؟ :?: جواب: نقطه

********** نام كشوري است دو بخشي كه اگر بخش دوم آن را اول بياوريم، نام پايتخت كشوري است در همسايه ما؟ :?: جواب: كوبا

********** آن چيست كه ارغوان قبايي دارد، در زير زمين حال و هوايي دارد، گرد است و مدور است و چتري دارد، او همچو دم موش پايي دارد؟ :?: جواب: چغندر

********** پيراهن دوخته و خياط نديده، چوب تراشيده و نجار نديده، الك كرده و غربال نديده؟ :?: جواب: سنجد

********** چه الاغي است كه افسارش دنبالش است؟ :?: جواب: سوزن

جهت همكاري در انجمن، لطفا درخواست خود را از طريق پيام خصوصي به Admin ارسال بكنيد.

آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » سه شنبه جولای 24, 2007 9:54 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
********** از جنس آهن دراز و باريك، خوابيده توي يك دالان تاريك؟ :?: جواب: شمشير و غلاف آن

********** نام شهري است كه اگر حرف اول آن را حذف كنيم، نام پسري مي شود. اگر حرف دوم را حذف كنيم، به معناي رستگاري است. اگر حرف سوم را حذف كنيم، نام وسيله اي جنگي است. اگر حرف چهارم را حذف كنيم، واحد پول كشوري است؟ :?: جواب: ورامين

********** آن چيست كه اگر ببيني نمي خري؛ حالا كه خريدي نمي پوشي؛ حالا كه پوشيدي نمي بيني؟ :?: جواب: كفن

********** آن چيست كه وقتي به آن احتياج داريم، در آب است، وقتي احتياج نداريم، بيرون از آب است؟ :?: جواب: لنگر كشتي

********** آن كدام فلزي است كه اگر بر عكس كني نام يكي از سبزيها مي شود؟ :?: جواب: جيوه

********** به صورت هيچ و مقداري ندارد، به تنهايي فزوني هم نيارد، ولي گر پيش ارقامش گذاري، رقم بر بي نهايت سر سپارد؟ :?: جواب: صفر

********** عجايب صنعتي ديدم در اين شهر، كه بي جان پي چاندار مي گشت؟ :?: جواب: تفنگ

********** يه پا داره، يه دست داره، دست به كمر دهان داره، سرم داره، سر از تنش جدا مي شه؟ :?: جواب: قوري

********** يك شكم دارم راه دهان ندارد، داخلش گله باران و راه فراز ندارد؟ :?: جواب: هندوانه

********** پارچه است، اما سوزن نديده *** آرد است، اما آسياب نديده *** هيزم است، اما تبر نديده؟ :?: جواب: سنجد

آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » پنج شنبه آگوست 02, 2007 8:29 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
********** آن چيست: لباسش سياه،‌ كلاهش سبز، زير پيراهنش سفيد؟ :?: جواب: بادمجان

********** كدام حيوان است كه از هر طرف نگاهش كني درنده است؟ :?: جواب: گرگ

********** آن چيست كه پا و سر ندارد، گرد است و دراز و در ندارد، اندر شكمش ستارگان اند، جز نام دو جانور ندارد؟ :?: جواب: خربزه

********** نام شهري است كه اگر دو حرف اول آن را بر داري، به بچه هاي ننر و بهانه گير مي گويند؟ :?: جواب: چالوس

********** آن چيست يه سر داره، دو دست داره، يه پا داره؟ :?: جواب: مترسك

********** آن چيست كه بدون آب دادن سبز مي شود؟ :?: جواب: چراغ راهنما

********** يك ماره، يك غاره، سي و دو بچه داره؟ :?: جواب: دهان

********** بلند است چنار نيست، ترش است انار نيست، سبز است خيار نيست؟ :?: جواب: ريواس

********** آن چيست كه شيرين است، ولي مزه نداره؛ سنگين است، ولي وزن نداره؟ :?: جواب: خواب

********** آن چيست كه در يك جا مؤدب مي نشيند و هيچ حرفي هم نمي زند؟ :?: جواب: صندلي

آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

ارسالتوسط hosseintdk775 » شنبه آگوست 18, 2007 6:52 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
********** آن چيست كه يك سر دارد و هزار پا، اما هزار پا نيست؟ :?: جواب: جارو

********** آن چيست كه آسماني سبز و شهري قرمز و آدمهايي سياه دارد؟ :?: جواب: هندوانه

********** آن چه حيواني است كه اگر اول و آخر آن را برداريم نام يك مواد غذايي مي شود؟ :?: جواب: گربه

********** آن چيست كه روي زمين سبز است و در بازار سياه *** در خانه كه مي بري، قرمز مي شود؟ :?: جواب: چاي

********** چيست آن لعبت پسنديده؟ جامه سبز و سرخ پوشيده؟ در ميان دو كاسه چوبي، نازنيني به ناز خوابيده؟ :?: جواب: پسته

********** آن چيست كه مي خورد خون سياه، مي رود راه سفيد؟ :?: جواب: قلم ني

********** آن چيست كه وقتي مي خواهد بنشيند اول زيرش را چارو مي كند؟ :?: جواب: چرخچال (هليكوپتر)

********** آن چيست كه لباس نارنجي دارد؟ كلاه سبز بر سر دارد؟ زير زمين لانه دارد؟ :?: جواب: هويچ

********** آن چيست كه اگر تب از سرش برود، ريز مي شود؟ :?: جواب: تبريز

********** آن چيست وقتي آب مي نوشد، چشم از دنيا مي پوشد؟ :?: جواب: آتش

آواتور کاربر
hosseintdk775
مدير كل
مدير كل

Next

برگشت به سرگرمي - Funny

چه کسی آنلاین است؟

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests